Bevegelse

Jeg startet selv som deltaker på disse gruppene, ledet av spesialist innen Psykomotorisk Fysioterapi, Ellinor Bjerkholt. Med mer enn 20 - års erfaring, hadde hun satt sammen en unik måte å trene på, som hverken føltes som trening eller dans. Enda den inneholder elementer fra begge deler. På genialt vis kombinerte hun trening inspirert fra de psykomotoriske prinsippene, med musikk. Noe som fikk selv meg, som siden barndommens gymtimer har følt motvilje til begge deler, til å tørre å slippe bevegelsen til. Til å la kroppen bevege meg, i stedet for at jeg beveger den.

Jeg har i perioder tatt pause fra disse gruppetreningene, mens jeg har fortsatt med bassengtrening, treningsstudio og turer i skog og mark. Det kommer ikke til å skje igjen. Av erfaring vet jeg nå at når det gjelder velbehag i så vell kropp som i sinn, er de for meg og mange av de jeg trener med, uerstattelige. Jeg har nå fulgt disse gruppene i flere år, og har  med  tiden også vært så heldig å få personlig opplæring av Ellinor.

 

Hun har delt raust av sin kunnskap, med utgangspunkt i at desto fler som får glede av hennes mangeårige forskning og arbeid, desto bedre. Jeg har med hennes velsignelse den glede å kunne tilby disse kursene i bevegelsestrening til musikk i små grupper på mellom 5 og 15 personer. De tilrettelegges etter ulike grader av ytelsesevne, som kan inndeles i rolig (nybegynner, eller fokus på utholdenhet og avspenning) eller energisk (viderekommende, eller fokus på kondisjon).

Det er en tydelig forskjell i disse treningsgruppene i fra andre tilnærmingsmetoder til opptrening. Med forankring i kunnskap fra psykomotoriske behandlingsmetoder, kan du her finne et annet fokus på kjernemuskulatur, balanse, og opplevelsen av lystbetont bevegelse.

"Bevisst tilstedeværelse i eget liv"

- Phil Parker

- bedre kroppsbevissthet

 

- økt bevissthet på egne bevegelsesmønstre

 

- økt bevegelighet

 

- økt styrke

 

- økt aktivering av kjernemuskulatur

 

- økt balanse

Velkommen til en annerledes opplevelse!

Info og Pris

Opptrening og avspenning til musikk. I tillegg til kondisjonstrening, er dette trening for;


- Bedre kroppsbevissthet

 

- Økt bevissthet på egne bevegelsesmønstre

 

- Økt bevegelighet

 

- Økt styrke

 

- Økt aktivering av kjernemuskulatur

 

- Økt balanse

 

- Varighet 1 time over 10 uker

 

- 6 - 20 deltagere.

 

PRIS: 1300,- pr. stk

KURSPÅMELDING

SPØRSMÅL

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Lightning Process instruktør, kursholder, konsulent, mental trener og veileder - Ann Osmundsen

 

Tilhører utøverorganisasjon NFLP.

Reg. Homøopraktiker i NLH.

Email: annschifte@yahoo.no| Telf: +47 980 62 029 | Org. nr: 981739132

Designet av: The Conversion Artists