Min Bakgrunn

Takket være min egen reise de tre siste tiår, har jeg opparbeidet meg et erfaringsgrunnlag som trygt kan sies å være helt unikt.

Fra jeg på slutten av 80 - tallet påbegynte en treårig utdannelse til Naturopath i Biologisk medisin ved Biopatskolen i København, til jeg i dag fremdeles driver min egen praksis i tillegg til konsulentjobben som kursholder ved  spesialhelsetjenesten CoperioSenteret i Trondheim og Levanger, har jeg samlet kunnskap de færreste heldigvis får oppleve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har nemlig gått fra å være en suksessrik naturterapeut med lange ventelister innenfor felt som kostterapi og urtemedisin, til å bli pleiepasient med en mangeårig sykehistorie preget av invalidiserende smerter og total utmattelse. Kunnskapen den erfaringen gir kan man ikke lese seg til i bøker. Til tross for mangeårig erfaring med hundrevis av pasienter, ble jeg smertelig klar over at det var noe som hadde manglet, for som mange andre opplevde jeg meg som ute av stand til å kunne hjelpe meg selv.

 

Det var først da jeg i 2008 oppdaget at de mentale treningsteknikkene innenfor NLP - Coaching og The Lightning Process var totalt annerledes enn noen av andre tilsynelatende lignende kursene jeg allerede hadde tatt så alt for mange av, at jeg begynte å forstå at det tross alt kunne finnes en måte jeg selv kunne påvirke min egen tilstand på.

"Getting what you want requires a commitment to doing whatever it takes"

- Phil Parker

Dette ble vendepunktet, og starten på en flerårig videreutdannelse i London i hvordan hjernen - og kroppen gjensidig kommuniserer med hverandre. Jeg lærte teknikker i hvordan vi kan påvirke samspillet mellom dem for å gi kroppen best mulige forutsetninger til å kunne gjenopprette balansen igjen, slik den naturlig er skapt til å gjøre. Det ble veien tilbake for meg, og jeg fikk erfare at vi har større innflytelse på dette enn jeg noensinne hadde forestilt meg.

 

I dag lever jeg et liv jeg for få år siden trodde var uoppnåelig for meg, der jeg får brukt alle disse erfaringene fra ulike fagfelt til å bistå andre. På CoperioSenteret jobber jeg i et tverrfaglig miljø på Rehabiliteringsavdelingen i samspill med spesialiserte fysioterapeuter og psykologer.

 Via privatpraksisen min tilbyr jeg alt fra kurs innen stressmestring, motivasjon, selvfølelse, bevegelsestrening til musikk, og styrkning av livskvalitet. Kursene kan være svært forskjellige, men som regel inneholder de elementer fra alt dette. De kan derfor brukes innenfor alt fra bedrifter, skoler og helseinstitusjoner. For næringsliv og ledelse har jeg tatt spesialisering i London som Business - Trainer, og tilbyr kurs innen Peak Performance P4. I tillegg holder jeg tredagers intensiv - kurs i metoden The Lightning Process, som er helt unik, og ikke må forveksles med noe av dette.

Disse årene har gitt meg en kompetanse der jeg kan sette sammen kunnskapen om betydningen av både mental trening, bevegelse og ernæring på en helt ny måte. De er alle viktige hver for seg, men til sammen utgjør de så mye mer enn bare summen av enkeltdelene

Kursholder, konsulent, mental trener, bevegelsesinstruktør, veileder.

Licensed Practitioner of The Phil Parker Lightning Process.

Business Trainer, Lead Trainer in Phil Parker Peak Performance.

Master Practitioner in Clinical NLP. Course Instructor.

Tilhører utøverorganisasjon NFLP. Reg. Homøopraktiker i NLH.

SPØRSMÅL

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Lightning Process instruktør, kursholder, konsulent, mental trener og veileder - Ann Osmundsen

 

Tilhører utøverorganisasjon NFLP.

Reg. Homøopraktiker i NLH.

Email: annschifte@yahoo.no| Telf: +47 980 62 029 | Org. nr: 981739132

Designet av: The Conversion Artists